Woensdag 20 januari

Vader Jan

Steen uit de rugzak. Vader lijkt het naar zijn zin te hebben in Wieringerwerf. Hij heeft aan de ‘mannentafel’ gegeten in de zaal en heeft dit als ‘mannen-onder-elkaar’ ervaren. Toen Ria en Janet op bezoek kwamen was hij aan het vlotbruggen (Westfries biljartspel) en had plezier met de mede bewoners. Ria en Janet beiden blij en dit werkt aanstekelijk. Gisteravond toen Erik-Jan zijn rollator kwam brengen zei hij: ‘Dus ik moet hier langer blijven.’ Het was een constatering en hij berustte erin.

Kwetsbaar

We hebben behoorlijk in de piepzak gezeten over vader Jan. Het huis waar hij 4 jaar geleden na zijn laatste hersenattaque terechtkwam was een deprimerend huis, en dan druk ik me voorzichtig uit.  We waren heel bezorgd dat hem weer zoiets zou overkomen, met eventuele gevolgen, waar we behoorlijk bang voor waren.  Hij is zo kwetsbaar, die vader van ons.  Het kán dus ook anders! Dat blijkt nu. De medebewoners en de verpleging proberen hem thuis te laten voelen. Wów.

Moeder Jo

De operatie is goed gelukt, zoals ik gisteren  schreef. Ze wordt al gerevalideerd. Ze gaat op één been met krukken leren lopen.  Het gebroken pootje mag niet belast worden. Zodra ze in staat is om met begeleiding bij de douche/toiletruimte te komen in het ziekenhuis, gaat ze naar een verpleeghuis om verder te revalideren. Nog even afwachten hoe het herstel  zich gaat ontwikkelen. In elk geval, ook voor moeder is de ergste spanning eraf.

We houden jullie op de hoogte!

Namens ons (de kinderen en kleinkinderen), fijn dat meegeleefd wordt.  Hartstikke lief. Dank je wel!

Eén gedachte over “Woensdag 20 januari”

  1. hallo Anja
    Wat heb je een leuke website er van gemaakt ik heb al een paar keer iets geschreven maar het komt er niet op te staan dus zal ik wel iets verkeerd doen maar volgens Ria doe ik het wel goed nu hoe gaat het met je ouders zit moeder al in Hippolytushoefen vader al een beetje gewend nu we horen wel doe ze de hartelijke groeten van ons Ton en Jo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.