Mijn wens(droom?)

bewoners-met-tabletOp mijn i-pad(tablet computer) gebruik  ik vragenspelletjes, liedjes, spreekwoorden en foto’s met gebruiksvoorwerpen van vroeger.  Deze heb ik via Google-drive gemaakt. Dit tot veel plezier van de bewoners(en mijzelf) in het verpleeghuis waar ik werk. Voor mijn vader -die in hetzelfde verpleeghuis woont- heb ik een persoonlijk fotoboek gemaakt. Het persoonlijke fotoboek deel ik met mijn broers en zus, die hier foto’s aan toe kunnen voegen.

Samenwerken en doen?

Het is eigenlijk te gek om de vragenspelletjes, liedjes, -en wat ik al niet meer gemaakt heb- voor mezelf te houden, ik gun iedereen plezier met deze extra mogelijkheden die een i-pad(tablet-computer) kan bieden.

Mijn wens(droom) is de vragenspelletjes landelijk te delen in een grote database(Google-drive bijvoorbeeld), zodat iedereen -die dit wil – daar gebruik van kan maken. Ik zou het ook leuk vinden als deelnemers daar vragen aan toevoegen, zodat we het wiel niet steeds opnieuw hoeven uitvinden. Plezier mét elkaar en van elkaar leren. Of bestaat er al zoiets?
Lees hier mijn verhaal in de praktijk

Persoonlijk

De fotoboeken zijn natuurlijk persoonlijk, deze kunnen beperkt gedeeld worden met b.v. de familie en de afdeling waar de bewoner woont.

Hoe zou ik dit kunnen realiseren? En wie durft daarin – samen met mij – te investeren?

 

 

Dit bericht is geplaatst in Divers. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.